Musiikillinen yhteistyö

Musiikillinen yhteistyö

Ynnin Pojat tekee musiikillista yhteistyötä Oulun NMKY:n kaikkien kuorojen ja musiikkiosastojen (Oulun Fröökynät, Mieslaulajat ja puhallinyhtye Vaskiveikot) kanssa. Yhteiskonsertteja järjestetään vuosittain: Ynnin kevätmatinea maalis-huhtikuussa, Ynnin iltakirkko syys-lokakuussa ja Ynnin itsenäisyyspäivän sävelhartaus 6.12.

Mieskuoro Pohjan Laulu on myös muodostunut yhdeksi Ynnin Poikien keskeisimmistä yhteistyökumppaneista. Ynnin Pojat on ollut mukana esiintymässä Pohjan Laulun joulukonserteissa useana vuonna.

Ynnin Pojat järjestää vuosittain ensimmäisenä adventtina Tiernakirkon yhdessä Tuiran seurakunnan kanssa. Tiernakirkkoa ennen tiernaryhmät kiertävät palvelutaloissa viemässä joulutervehdyksiä. Tiernakirkon kolehtituotot ohjataan Ynnin Poikien ja Tuiran seurakunnan yhteisille kummilapsille.

Lisäksi Ynnin Pojat on tehnyt yhteistyötä Oulun kaupunginteatterin ja Oulun Oopperan kanssa. Ynnin Pojat oli mukana vuonna 1996, kun Oulun kaupunginteatterissa esitettiin Tosca-oopperaa. Lisäksi kuorosta oli laulajia vuonna 2002 Giacomo Puccinin oopperan La Bohèmen kuorokokoonpanossa, vuonna 2005 Olli Kortekankaan Messenius ja Lucia -oopperassa ja vuonna 2009 oopperassa Punainen Viiva.

Ynnin Pojat ovat olleet myös mukana laulamassa eri produktioissa yhdessä Oulun Sinfonian, Oulunsalo Ensemblen, Pohjan Sotilassoittokunnan ja muiden kuorojen kanssa; teoksina mm. C. Orffin Carmina Burana, A. Vivaldin Gloria, J. Sibeliuksen Kullervo-sinfonia.

Yhteiskonsertti Petroskoin poikakuoron kanssa