Musiikillinen yhteistyö

Musiikillinen yhteistyö

Ynnin Pojat tekee musiikillista yhteistyötä Oulun NMKY:n kaikkien kuorojen ja musiikkiosastojen (Oulun Fröökynät, Mieslaulajat ja puhallinyhtye Vaskiveikot) kanssa. Yhteiskonsertteja järjestetään vuosittain: Ynnin kevätmatinea maalis-huhtikuussa, Ynnin iltakirkko syys-lokakuussa ja Ynnin itsenäisyyspäivän sävelhartaus 6.12.

Mieskuoro Pohjan Laulu on myös muodostunut yhdeksi Ynnin Poikien keskeisimmistä yhteistyökumppaneista. Ynnin Pojat on ollut mukana esiintymässä Pohjan Laulun joulukonserteissa useana vuonna, viimeisimmän kerran jouluna 2017.

Ynnin Pojat järjestää vuosittain ensimmäisenä adventtina Tiernakirkon yhdessä Tuiran seurakunnan kanssa. Tiernakirkkoa ennen tiernaryhmät kiertävät palvelutaloissa viemässä joulutervehdyksiä. Tiernakirkon kolehtituotot ohjataan Ynnin Poikien ja Tuiran seurakunnan yhteisille kummilapsille.

Lisäksi Ynnin Pojat on tehnyt yhteistyötä Oulun kaupunginteatterin ja Oulun Oopperan kanssa. Ynnin Pojat oli mukana vuonna 1996, kun Oulun kaupunginteatterissa esitettiin Tosca-oopperaa. Lisäksi kuorosta oli laulajia mukana vuonna 2002  Giacomo Puccinin oopperan La Bohèmen kuorokokoonpanossa, vuonna 2005 Olli Kortekankaan Messenius ja Lucia -oopperassa ja vuonna 2009 oopperassa Punainen Viiva, joka pohjautuu Ilmari Kiannon samannimiseen kirjaan.