Liity kuoroon

Tervetuloa mukaan poikakuoroon!

Ynnin Pojat etsii laulamisesta kiinnostuneita poikia ja nuoria miehiä ympäri vuoden.

Poikien mielestä parasta kuorossa on kaveruus ja hyvä porukkahenki, laulaminen, kuoroleirit sekä ulkomaanmatkat – ja muutamalle tärkeintä on päästä tiernaksi. Joillekin koulukiusatuille pojille kuoro on ollut paikka, jossa on saanut olla osa mukavaa kaveriporukkaa.

Kuoro ottaa jatkuvasti uusia laulajia.

EDUSTUSKUORO

Poikakuoro Ynnin Pojat tarjoaa tasokasta ja hyvää musiikkia, kavereita, elämyksellisiä leirejä, upeita esiintymisiä sekä mieleenpainuvia ulkomaanmatkoja hauskassa seurassa.

Ynnin Poikien Edustuskuorossa laulavat pojat ja nuoret miehet ovat noin 8 ikävuodesta ylöspäin. Edustuskuoro harjoittelee säännöllisesti maanantaisin klo 17.00–18.15 ja keskiviikkoisin klo 18.30–20.30.

Tiedustelut: taiteellinen johtaja Mihkel Koldits, p. 040 – 5558 595, mihkel.koldits@gmail.com

JUNNU-RYHMÄ

Samoin nuorimpien poikien Junnu-ryhmä ottaa vastaan uusia laulajia.

Edustuskuoroon valmentavassa Junnu-ryhmässä laulavat noin 6–10-vuotiaat laulajapojat.

Tiedustelut: taiteellinen johtaja Mihkel Koldits, p. 040 – 5558 595, mihkel.koldits@gmail.com

HALPA HARRASTUS

Kuoron laulukausimaksu vuonna 2020 on edustuskuorossa 220€ sekä syys- että kevätkaudelta, junnukuorolaiselta maksu on 110€. Uusilta laulajilta maksua ei peritä ensimmäiseltä kaudelta. Pojat ovat samalla Oulun YMCA:n jäseniä, sen jäsenmaksu on 26€ vuodessa.

Monet pojista haluavat vuosittain mukaan kuoron tiernapoikaryhmiin, jolloin he osallistuvat kuoron varainhankintaan, mutta saavat itsekin hyvän osuuden. Yksittäisten poikien tienistit vaihtelevat vuosittain 300 – 600 euron välillä.

Junnut perinteisellä kuoron tarjoamalla kevään päätösaterialla